Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Οι ειδήσεις σε τίτλους.

@  Με το νέο του βιβλίο με τον τίτλο "'Ακου Αλητάκο" ετοιμάζεται να δώσει απάντηση ο Κακός Λύκος στο Βίλχεμ και στο 4ο Ράιχ. Ο συγγραφέας θα προσπαθήσει να διερευνήσει τη σχέση μεταξύ μικροφαλλίας και εγκεφαλικής δυσκοιλιότητος και την επίδρασή τους πάνω στην πολιτιστική κατάντια της χώρας μας.

@ "Αυτή τη φορά μείνε εσύ πίσω και άσε να καθαρίσω εγώ", ακούστηκε να λέει ο ατάλαντος αρριβίστας, λίγο πριν ανοίξει το ξεχειλισμένο από σκατά φρεάτιο της ψυχής του και μας πάρει όλους η μπόχα.

@ Σε απόμερο παγκάκι της παρακμιακής λεωφόρου εθεάθησαν να φιλιούνται μέλη της Συντονιστικής, δίνοντας έτσι οριστικά τέλος στις φήμες που χρόνια τους θέλανε να αλληλομαχαιρώνονται πισώπλατα.

@ "Είμαστε όλοι μιά ενωμένη ομάδα" δήλωσε ο Πρόεδρος γιά να γελάσει από κάτω και το παρδαλό κατσίκι.

@ "Ιεχωβά" τον ανεβάζουνε - "κολλημένο" τον κατεβάζουνε (οι "φίλοι" του) και ήρθε η ώρα να πάρει το αίμα του πίσω. Καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να κρύψει την ικανοποίησή του και εκείνο που  βασικά  τον κρατάει, είναι η ευγενής του καταγωγή καθώς και κάτι ασκήσεις διαλογισμού.

@ Μόλις τελειώσεις με τις ψήφους πάρε και τις γωνίες του είπανε, κι εκείνος επειδή από μυαλό δεν μπορείς να τον πείς και Νανόπουλο, πήρε τις γωνίες κι έφυγε ! (ακόμη τον περιμένουνε να γυρίσει και να φέρει τις γωνίες πίσω).

@ "Λέμε και καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα" δήλωσε ο William Eggleston, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον Κακό Λύκο.

@ Το νέο διαγωνισμό με τον σαφή τίτλο "Ξέρεις ποιός είμαι γώ ρε?" ανήγγειλε η (ενωμένη) ομάδα δια του κυνοβουλευτικού της εκπροσώπου", φροντίζοντας αυτή τη φορά να δώσει όλες τις απαιτούμενες διευκρινίσεις προκειμένου να μην υπάρξει η ελάχιστη αμφιβολία περί του "εγώ".

Μιά μικρή διακοπή γιά διαφημίσεις και σε λίγα λεπτά θα είμαστε και πάλι Ναζί.

2 σχόλια:

  1. Καλά λέει ο Μήτσος παρακράτησαν οι διαφημίσεις. Ή έγινες και εσύ του εμπορικού. Μη μου πεις προφανώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή